Doortastend, betrokken, doelgericht, analytisch en sportief


Dit zijn karaktereigenschappen die mij veel hebben gebracht. Van jongs af aan heb ik veel interesse voor mensen en organisaties. Mijn focus ligt op de dingen die beter kunnen, anders kunnen èn op het inzichtelijk maken van knelpunten.

Ik houd van de uitdaging om breder te kijken, verbanden te zien die anderen over het hoofd hebben gezien. Ik vind het leuk om mensen en organisaties verder te helpen zodat problemen verdwijnen, kansen ontstaan en de communicatie verbetert waardoor er meer interactie is tussen de mensen. Hierdoor verbetert de samenwerking en dan sta je als organisatie direct een stuk sterker. Als de basis goed is, is alles mogelijk!

Als Bedrijfskundige heb ik ervaring opgedaan als verkoper, opleider, organisatieadviseur, recruiter, coach en HR manager.

Mijn passie is sport. Ik heb zelf gebasketbald, maar ik houd ook van voetbal en ga in de winter graag skieen. In mijn vrije tijd maak ik graag tijd om jongeren te laten sporten door in een vereniging vrijwilligerswerk te doen.


In 2013 heb ik besloten om te starten met Ceres. Mijn doel is om de knelpunten aan te pakken zodat er ruimte komt voor groei.

"Wat je met liefde doet, gaat altijd goed"

Mary den Hoedt

Organisatie adviseur

Bedankt,

voor je bezoek aan mijn website.


Het geeft je een globaal beeld van wie ik ben en wat ik doe. Maar het blijft natuurlijk eenrichtingsverkeer. Ik stel voor dat we een afspraak maken zodat ik jouw verhaal kan horen en het mijne kan vertellen.


Aarzel dus niet om te bellen of hiernaast een berichtje te typen. Dan maken we snel en afspraak.


Contactformulier