Training & Coaching

Every accomplishment starts with the decision to try

- John F. Kennedy -

Ontwikkeling brengt nieuwe dynamiek

Ontwikkeling moet leiden tot duurzame en effectieve verandering in het team en de organisatie. Het uitgangspunt? Versterken wat je al in huis hebt, ruimte scheppen voor nieuwe perspectieven en bewust bekwaam worden. De aanpak? Persoonlijke, resultaatgericht, positief en gericht op inspireren, stimuleren en motiveren.

Teamcoaching teamontwikkeling dynamiek

teamCoaching en -ontwikkeling

Zie je in jouw organisatie of in jouw team ook vaak teveel gedoe? Er wordt hard gewerkt maar niet echt samen, resultaten vallen tegen, mensen begrijpen elkaar niet, zijn geprikkeld of erger nog, ze worden ziek.

Teammcoaching levert duurzaam resultaat. De groep bewust laten worden welke patronen er zijn, wat er gebeurt in de groep, de groep zelf initiatie laten nemen en ineffectieve patronen laten doorbreken. Daardoor verbetert de kwaliteit van de onderlinge samenwerking en communicatie en vooral de resultaten.


Persoonlijke coaching

Loop je tegen situaties aan in je werk die je lastig vindt? Wil je nieuwe vaardigheden ontwikkelen? Wil je met een coach sparren om je doelen helder te krijgen en te behalen? Wil je je zelfkennis vergroten, je kwaliteiten ontdekken, wat je wilt bereiken in je werk & je leven en hoe je dit kunt aanpakken?

Coaching betekent werken aan persoonlijke ontwikkeling en professionele groei. Je ontwikkelt nieuwe inzichten en handvatten, waarmee je zelfstandig en onafhankelijk in de praktijk aan de slag kan. Dit doe ik graag vanuit de kennis, ervaring en motivatie die al bij jou aanwezig is. Daarnaast zal ik, waar nodig, mijn eigen kennis, kunde en ervaring delen.


Coaching persoonlijke ontwikkeling professionele groei

Training

Training heeft als doel de effectiviteit en motivatie van medewerkers te verhogen. Onderzoek toont aan dat medewerkers meer leren van trainen “on the job” dan van een training ergens op een externe locatie. Kies dus voor een enthousiasmerende, coachende en praktijkgerichte training op uw eigen locatie.

De training is gebaseerd op een gesignaleerd probleem en daaraan gekoppelde uitdaging, verpakt als doel. De training richt zich op het geven van nieuwe inzichten en vaardigheden die direct ingezet kunnen worden in de praktijk. Leren door doen. Hierdoor is het voor de deelnemer(s) makkelijker om een vertaalslag te maken van theorie naar praktijk. Er kan direct geoefend worden en praktijksituaties kunnen gemakkelijker meegenomen worden in de training. Hierdoor kunnen ook sneller succeservaringen worden opgedaan. Resultaat Gericht Trainen levert een duurzame ontwikkeling voor de lange termijn. Zowel individueel als voor teams of afdelingen. Onderwerpen zijn o.a. communicatie, leiderschap en assertiviteit.